Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 5 septembrie 2012

Buchet mireasa cu trandafiri somon si frezii albe

Si pentru ca zilele astea am tot discutat cu o clienta careia ii plac florile galbene, rasfoind printre albume de poze mai vechi, am dat peste pozele Lucianei, o colega de liceu, pe care am ajutat-o anul trecut cu lumanarile si buchetele de cununie religioasa ..



Buchetul miresei a avut trandafiri somon in 2 nuante, frezii albe, hipericum verde, ruscus de olanda si coada de beargrass.. am accesorizat buchetul somon cu o panglica de saten verde..
 










Buchetul nasei a fost cu frezii albe si craspedia, si ruscus de olanda, un buchet de nasa simplu, parfumat si delicat..accesorizat cu panglica de saten verde inchis..





 lumanarile de cununie au fost albe, cu accente de somon si galben, din trandafiri albi si somon, lisiathus verzui, craspedia si frezii.. Lumanarile de cununie au fost scurte, foarte folosite in ultimul timp, fiind practice si usor de transportat, au fost imbracate cu beargrass si accesorizate cu panglica de saten alba..


Buchet de trandafiri si miniroze portocaliu





Nunta Lidia si Dragos




buchetul de mireasa, a fost cu mult galben si unul din preferatele mele..matricaria, craspedia, trandafiri si frezii..







 si aranjamentele florale in vaza din sala au fost tot pe galben si alb.. margarete, matricaria, santini verde si craspedia, si multe felii de lamaie..si cum tematica nuntii era legata de temperatura, care era foarte ridicata, cine nu s-ar racorii cu o limonada rece si fresh?